Рут Колева бележи пореден връх в своята кариера. Тя вече е

...
Рут Колева бележи пореден връх в своята кариера. Тя вече е
Коментари Харесай

Рут Колева - част от каталога на Warner Music

Рут Колева бележи следващ връх в своята кариера. Тя вече е част от каталога на „ Warner Music “. Новината заяви самата тя в персоналния си профил във, до момента в който е в Лондон. Това се случва дни преди формалната премиера на новото й парче " Superpower ", с което слага началото на нещо супер вълнуващо за нея.

Постът гласи: 
 Reuters: Уморените българи се опасяват от нови политически земетресения 29 септ 2022 | Българите ще гласуват на четвърти избори за по-малко от две години и са изправени пред ограничения и растяща...
" OK, boys and girls. Ето и огромната вест - аз съм към този момент актьор на Warner Music! Мислех най-малко 100 метода да го разглася в последния месец и половина, тъй като това е 1. Огромно самопризнание, 2. Невероятна опция, 3. Надежда да се отворят вратите и за други актьори от България, само че думите някак не ми стигат да изкажа какъв брой съм щастлива, признателна и окуражена.

Животът е занимателно нещо, в действителност. Никога не е прекомерно късно и от време на време всичко е в твоите ръце и твоята религия, че вървиш в вярната посока (макар масата да се пробва да те убеди в обратното). Аз пораснах, научих толкоз доста неща и не преставам напред (по овенски и като спортистите, тъй като татко ми по този начин ме е научил).

Хубаво е, красиво е, когато всичко това (усилия, хрумвания и труд) се вижда. И несъмнено, голям принос за този триумф имат екипът на Орфей Мюзик, които са лицензиант на Warner за България и които работиха с мен и до мен в последните (почти 2) години с почитание, схващане, поддръжка, пристрастеност и усет към музиката. Да не пропусна и хората и екипите зад “Salty ”, “Wassup ”, “Kiss my attitude ”, “Moving on ” - този триумф е и ваша заслуга.

The best is yet to come. Обич за вас и не се отхвърляйте от фантазиите си. "

По-рано тази година видеото към песента на Рут Колева Kiss My Attitude, бе в формалната селекция на най-авторитетните видео награди в Европа Berlin Music Video Awards. 



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР